Un ERP és el software que ens permet administrar la majoria de processos d'una empresa: compres, venda, comptabilitat, magatzem, producció...

Al mercat podem trobar diferents ERP orientats a la PYME: Microsoft Dynamics (Navision), SAP Business One, Sage Murano, y A3ERP.
Tots ells poden cobrir les necessitats de qualsevol empresa.

logos

Millor qualitat preu

Si ens centrem en la qualitat preu, tenim a la nostra disposició una de les millores solucions ERP, A3ERP, de l'empresa Wolters Kluwer, ens ofereix un producte complet que gaudeix de alguns avantatges sobre la competència:

cabecera_a3erp
  • Àgil i flexible: és molt flexible i s'adapta al funcionament de la seva empresa. No l'obliga a seguir un burocràtic flux de documents, ens permet adaptar-lo a les necessitats reals de l'empresa.
  • Segur: es pot configurar el que es veu i el que pot fer cada usuari fins al més mínim detall.
  • Llicències concurrents: es poden instal·lar en llocs de treball il·limitats gràcies a un sistema de llicències concurrents (es paga pel nombre d'instàncies del programa que estiguin en ús a la vegada).
  • Modalitat de lloguer: pot començar a utilitzar A3ERP amb el millor preu del mercat, des de 30€ a la versió A3ERP Professional.
  • Fàcil integració: ens permet adaptar aplicacions a mida connectades a les seves dades. Les aplicacions a mida ens ajuden a cobrir diversos processos complexos no estàndard de la forma més àgil i integrada amb el nostre ERP.